Duurt & CO Tentverhuur verhuurt opvallende, kleurige tenten ten behoeve van allerlei soorten feesten, evenementen en festivals. Onze tenten worden gebruikt voor de meest uiteenlopende toepassingen; als bioscoop, als theatertent, als podium of als café.

Wij leveren tenten voor grote en kleine evenementen in voornamelijk Nederland en België. Afgelopen jaren stonden onze tenten onder andere bij de Bollekesfeesten in Antwerpen, de Kerstmarkten van Dordrecht en Sint-Niklaas, Noorderzon in Groningen, het Festival Chorus des Hauts de Seine in Parijs en nog veel meer.

Onze tenten voldoen aan de Europese norm EN 13782 waarmee ze voldoen aan hoge constructieve en brandveiligheidseisen. Op de pagina van de verschillende tenten kunt u een pdf downloaden met het brandveiligheidscertificaat van de tent.

Duurt & CO Tentverhuur verhuurt tenten voor iedere gelegenheid. Onze tenten de Dwergen zijn relatief kleine tenten met een zeshoekige vorm. De zeshoekige vorm maakt het mogelijk de tenten op meerdere manieren aan elkaar te koppelen.

Voor een optreden van de fanfare of bigband, een openbaar debat, een klassieke muziekrecital of voor een lekkere band huurt u bij ons een authentieke Muziekkiosk.

De Beurs is een multifunctionele tent. Met zijn hoge zijkanten en grote vrije overspanning kan de tent gebruikt worden voor bijvoorbeeld theatervoorstellingen, als podiumoverkapping, als bioscoop maar ook als grand-café.

Nieuw in ons programma is een spantent. Deze spantent kan gebouwd worden als een ronde circustent met één mast maar ook als tweemast tent en als een driemast tent.

Wij hebben een aantal materialen in de verhuur voor in en rond de tent.

Wij zijn aangesloten bij de Branchevereniging van Nederlandse Tentenverhuurbedrijven TVD.