Zijn de materialen verzekerd?

Onze materialen zijn all-risk verzekerd. Het eigen risico voor de huurder bedraagt € 1000,-

Brengen en halen?

Wij verzorgen zelf het transport van onze materialen. De bouwlocatie moet bereikbaar en berijdbaar zijn met een vrachtwagen, evt een vrachtwagen met aanhanger. Er moet voldoende tijd en ruimte zijn voor het laden en lossen van de vrachtwagen(s).

Op- en afbouw?

Duurt & CO Tentverhuur verzorgt de op- en afbouw van zijn eigen spullen.
Hou er rekening mee dat wij ruimte nodig hebben rondom de tent om onze werkzaamheden uit te kunnen voeren. Die benodigde ruimte verschilt per tent, neem contact met ons als die ruimte beperkt is, aflopend of als er obstakels staan.

Aan welke eisen moet de ondergrond voldoen?

De ondergrond moet in ieder geval vlak zijn en vrij zijn van obstakels. Muziekkiosken en De Beurs kunnen we bouwen op een terrein met wat meer oneffenheden.
Een spantent kan alleen gebouwd worden op een onverhard terrein of op een terrein waar we klinkers kunnen verwijderen om de grondpennen te kunnen slaan.

Is de huurprijs per dag?

Onze huurprijzen zijn gebaseerd op een weektarief. De huurprijs voor een dag is dus gelijk aan die van 4 dagen. De op- en afbouw-dagen gelden als onderdeel van het weektarief.

Wat zijn de huurprijzen?

De huurprijs is afhankelijk van uw wensen, de lengte van de huurperiode en de afstand. Neem contact met ons op voor een offerte.

Algemene huurvoorwaarden

Heeft u nog een vraag? Neem contact met ons op!